Türlü Türlü Haller sosyal medya kampanyası devam ediyor!

Image

Covid-19 salgını ile başlayan #evdekal çağrısı üzerine doğa gözlemine evlerimizden devam ediyoruz. Doğa ve Şehirler Projesi kapsamında başlattığımız kampanyaya katılanlar evlerinin pencere, teras, balkon ve bahçelerinden çektikleri fotoğrafları tüm şehirle paylaşıyor. Böylece, şehrin gidemediğimiz parkları, göremediğimiz ağaçları, çiçekleri, kuşları evlerimize geliyor. Şehrin farklı bölgelerine gidemesek de Doğa ve Şehirler takipçileri sayesinde, doğanın türlü türlü hallerinden haberimiz oluyor.

Bugüne kadar “Ev Halim: Penceremden gördüğüm, Ev Halim:Balkon güzellerim, Ev Halim: Bahçemdeki güzellik” temalarıyla paylaşımlar yapıldı. Kampanyamız yeni temalarla devam edecek. 

Kampanyaya katılmak çok kolay!

Önce "doğaveşehirler duyurusunu” sayfanızda paylaşın.

Çektiğiniz fotoğrafı paylaşırken @dogavesehirler belirtmeyi ve #doğaveşehirler #türlühaller etiketleriyle paylaşmayı unutmayın. 

Bu web sitesi, Avrupa Birliği’nin maddi desteği ile oluşturulmuştur ve sürdürülmektedir. İçerik tamamıyla Doğa ve Şehirler Projesi sorumluluğu altındadır ve Avrupa Birliği’nin görüşlerini yansıtmak zorunda değildir.